Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau

Integratieve psychosociale therapie opleiding

Met de Wielwerkmethode breng je de natuurlijke stroom in beweging en balans. De methode helpt je bewust te worden van de natuurlijke cyclus en de wisselwerking in alles wat leeft en koppelt deze bewustwording aan menselijke processen.Integratieve psychosociale opleiding

Dat vormt de basis voor de integratieve psychosociale therapie opleiding die je bij ons kunt volgen. De opleiding tot therapeut is de laatste fase in het gehele leerproces, waarna je als psychosociaal therapeut aan het werk kunt.

Tijdens de integratieve psychosociale therapie opleiding leren we je hoe je het onbewuste bewust kunt maken zodat er ruimte voor keuzes ontstaat.

Zo kun je de natuurlijk stroom van de cliënt aanspreken en technieken toepassen die de stroom weer in balans brengen. Als holistisch therapeut kun je na het volgen van de integratieve therapie opleiding de samenhang ontdekken tussen denken, energie, gevoel, emoties, lichaam, materie en spiritualiteit.

Bij onze integratieve psychosociale therapie opleiding ondersteunt onze Wielwerkmethode je om een de samenhang en verbinding te vinden tussen lichaam en geest. Je wordt uitgedaagd om de hele mens te zien, dus met al zijn talenten en valkuilen, met al haar gedachten en emoties.

Deze samenhang bestaat uit meerdere niveaus. Met deze opleiding leer je hoe je alle niveaus aandacht kunt geven, zodat een probleem vanuit verschillende punten benaderd en opgelost kan worden.

Je integratieve psychosociale opleiding toepassen

Integratieve psychosociale opleiding met de wielwerk methodeAlles wat je leert tijdens de vierjarige opleiding tot therapeut kun je na afloop als holistisch therapeut toepassen bij jouw cliënten. Zo help je en ondersteun je je cliënt om problemen binnen zijn of haar natuurlijke flow op te lossen.

Tijdens de integratieve therapie opleiding zijn de lessen praktisch en wordt van je verwacht dat je ook jezelf onder de loep neemt. Centraal staat om je te leren hoe je jouw vaardigheden straks bij jouw cliënten op de juiste manier kunt toepassen.

Een cliënt verdient de volledige aandacht, een effectieve aanpak, een praktische benadering en een professionele opstelling. Gebaseerd op de Wielwerkmethode zal Wielwerk Opleidingen je volgens de normen van een integratieve psychosociaal therapeut opleiding opleiden tot een holistische therapeut.

Hierna kun je jouw kennis op de beste manier in praktijk brengen.

Een integratieve therapie opleiding volgens de Wielwerkmethode is uniek in zijn soort waarin de natuurlijke cyclus van alles wat leeft de basis vormt. Natuurlijkheid en meestromen zijn daarbij kernwoorden.

Meer informatie en praktische details over het volgen van een integratieve therapie opleiding kun je op onze website vinden.

Je kunt ook altijd voor meer informatie over de integratieve psychosociale therapie opleiding of andere spirituele opleidingen contact opnemen.

Schrijf je direct online in voor onze opleidingen en workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Alle opleidingen & Workshops

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Agenda

24 april 2024

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met...

Lees meer

30 mei 2024

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met...

Lees meer

16 juni 2024

Wielspel Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van...

Lees meer

19 juni 2024

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met...

Lees meer

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!