Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau

Wielspel

Durf je in de spiegel te kijken?

Stap in het Licht van Midzomer! Het is tijd om naar buiten te gaan en jezelf in het licht te zetten.
Het is tijd om jezelf te laten zien, hoe eng dat ook is.
Dat kun je veilig doen als je ook de basis voelt van wie je bent.
In de zomer draait het allemaal om de innerlijke kracht van de dingen naar buiten brengen. Durf jezelf maar helemaal te laten zien en horen.
Jij bent goed zoals je bent.
Je hebt niks te bewijzen en het is al perfect.

Wie ben jij dan?
Waar ga jij voor?
Welke dingen helpen jou vooruit?
Welke dingen werken je tegen?

Dit zijn vragen die je jezelf nu kunt stellen en het antwoord daarop geeft je inzicht in wat je kunt gebruiken om jezelf in het licht te zetten en dat licht mee te nemen richting het donker. Het Wielspel, dat we op zondag 16 juni 2024 gaan spelen kan je helpen om onbewuste patronen in jezelf naar boven te halen. Zo kun je de zomer vanuit een diepe verbinding met jezelf en moeder Aarde starten. Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt, wat jouw schaduw is? Wil je nou wel eens weten waar jouw unieke kansen liggen? Wil je voelen dat je het niet alleen hoeft te doen? Steun ervaren? Wil je stromen? Tijd voor zelfonderzoek! Tijd om jezelf eens recht in de ogen te kijken!

Het Wielspel is niet zomaar een spelletje

Dit spel is gebaseerd op de natuurlijke stroom en helpt jou weer je eigen flow te vinden. Het Wielspel laat je zien waar jij wat zou kunnen veranderen en ook waar je dat helemaal niet meer hoeft. Het laat je ervaren dat je soms even mag rusten en lief mag zijn voor jezelf en geeft je ook een stevige duw. Het spel is een spiegel. Je kunt wegkijken, maar dan mis je ook alle mooie dingen. Durf jij? Meld je NU aan!

Jij in je natuurlijke stroom

De natuur is altijd in beweging. Zij verandert steeds en maakt ons steeds weer bewust van hoe we het leven op een natuurlijke manier kunnen volgen. Het Wielspel helpt je om onbewuste patronen bewust te maken met behulp van de natuurlijke stroom. Je kunt vanuit die bewustwording de keuze maken om los te laten en te groeien.

Bewust nieuwe keuzes maken

Bewust in je leven staan geeft je handvatten om je leven te kunnen leven zoals jij dat wilt. Onbewust houden we onszelf in de oude patronen. We leven een leven waarin dingen niet lukken, waarin we niet volledig gelukkig zijn of waarin we blijven zoeken. Het Wielspel helpt je om jouw onbewuste gedragspatronen, denkbeelden en gevoelssystemen helder te krijgen. Zo ontstaat er inzicht en ruimte voor keuzes. Je leert inzien wat jij anders kunt doen, wat je beter kunt laten. Je krijgt inzicht in die aspecten van jezelf die je kunnen ondersteunen in jouw leven. Zodat jij steeds verder op weg kunt gaan naar het leven zoals jij het wilt.

Wanneer spelen we weer?

Het Wielspel wordt op zondag 16 juni 2024 weer gespeeld. We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot ongeveer 16.30 uur. De kosten voor deze workshop bedragen € 75,- inclusief koffie, thee en materiaal. De workshop vind plaats op onze opleidingslocatie: Houtweg 7, Culemborg. Er is plaats voor maximaal 14 personen. Ik doe mee!

Het Wielspel helpt je inzichten te verzamelen

Met het Wielspel krijg je antwoorden op alle belangrijke vragen over jezelf. Het Spel is gebaseerd op de windrichtingen en de natuurlijke processen. Het is voor alle deelnemers leerzaam, confronterend en inzicht gevend. Deze workshop biedt inzicht in persoonlijke ontwikkeling, in jouw processen en geeft duidelijkheid over kwesties die voor jou belangrijk zijn. De inzichten worden op vier verschillende niveaus bewust gemaakt. Gedachten: Wat zijn op het mentale niveau de talenten en valkuilen? Energie: Hoe zet ik ideeën om in actie? Wat houdt me tegen om mijn energie goed in te zetten? Emotie: Hoe laat ik me door emoties beïnvloeden? Deel ik te veel of te weinig? Materie: Hoe behaal ik mijn doel? Hoe ga ik om met rustmomenten? Wat houdt me tegen om doelen te bereiken? Met deze inzichten op vier verschillende niveaus wordt duidelijk wat je valkuilen en talenten zijn en wat nu de juiste vervolgacties voor jou zijn.

Voorbeelden van vragen die het Wielspel voor jou kan beantwoorden zijn: – Wat houdt me tegen om dingen te doen die ik wil? – Wat zijn mijn sterke en de zwakke punten? – Waar sta ik, waar wil ik naartoe? – Waarom vind ik nieuwe dingen ondernemen moeilijk? – Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan? – Wat kan ik in mezelf veranderen om mijn relatie te verbeteren? – Help me een keuze te maken in…. – Hoe kan ik nog beter worden in wat ik al kan? enz. enz. enz.

Het Wielspel is een prettige, en tegelijkertijd confronterende manier waarop bewustwording binnen jezelf een plek krijgt.

Schrijf je direct online in voor onze opleidingen en workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Alle opleidingen & Workshops

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Agenda

16 juni 2024

Wielspel Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van...

Lees meer

19 juni 2024

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met...

Lees meer

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!